• 29 Eylül 2016
Hizmetin Adı TAŞKENT

Hizmetin Adı TAŞKENT!
Taşkent her geçen gün yepyeni hizmetlerle buluşuyor. Yapılan her yeni hizmet yapılması gereken plan ve projelerimizi güncelleştirirerek ‘Taşkent İçin Değer‘ diyerek yola devam ediyoruz.
Taşkent Belediyesi olarak eğitim alanında beklenen ve özlenen projelerimize bir yenisini ekliyoruz; Selçuk Üniversitesi Kampus Alanı yapım çalışmalarına başlamış bulunmaktayız.
Mayıs 2016 tarihiyle temelini attığımız kampus alanımız 6130metrekarelik bina alanına sahip olup 5 katlı olarak hizmet verecektir. Mayıs 2017 itibariyle de bitirmeyi öngörmekteyiz.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Dönemi’ne okulumuzu açmayı hedeflemekteyiz. Böylelikle ilçemize eğitim-öğretim için gelen gençlerimize hak ettiği bir eğitim binası sunacağız.